otroligt respektlöst.




i torsdags så kom den nya gravstenen.
den blev himla fin. jag är nöjd som fan.

nu ska jag berätta nått jag inte är nöjd med.


min pappas "bästakompis" pelle.
jag ha haft jätteproblem med att veta hur jag vill ha gravstenen och de va inte fören i slutet av sommaren jag mamma och nils hade bestämt oss. de va mamma som kom på denna superide att skriva in hans namnpå farmor och farfars sten eftersom han ligger breve dom. jag ville verkligen inte ha en liggande sten breve. då blirdom bara täckt med snö. men aja.
igrå kväll fick mamma ett samtal från pelle och hon va trevlig som vanligt. hon skulle gå ut till garagen och leta en nyckel samtidigt som hon pratade och då hörde vi ju inte vad dom pratade om. men iaf så hörde jag hur ledsen hon lät när hon kom in. och då hade pelle anklagat mamma för att de va hennes fel att de tog ett år innan den va klar. han hade sagt " måste de ta en sån jävla tid att få en gravsten klar" sen hade han sagt att allt va mammas fel oah hon fick inte ens en chans att förklara hur det var. hon la bara på sen. och när han ringde lite senare så svarade hon inte. och de skulle då fan inte jag gjort heller.
jag tar på mej ansvaret av att gravstenen var seg, men man ska då fan inte skylla på min mamma som ha gjort allt hon kunnat. hon hade egentligen inte ens med de att göra, men hon ville hjälpa mej och nils, och de skulle jag med ha gjort om jag va henne. pelle ha inte ens hört av sej på ett halvår poch sen ringer han upp för att skälla ut henne när han inte ha gjort ett skit själv. ne fyfan. du är då inte välkommen till pappas grav igen. om jag ser dej där täner jag då fan polisanmäla dej!
visst om mamma förlåter dej. men du förkänar inte min respekt, den ha du fan förstört. jag komma aldrig tillåta dej att komma nära oss igen.

jag är så sjukt förbannad, ÅÅÅÅÅH! asså jag får typ hyperdamp och jag vill bara ringa upp han och skälla ut han så jävla mycke! men han är inte värd det.


bästa vänner

ne nu lämnar man gårdagens sorg och går vidare med livet.
idag blir en underbar dag! och jossi matte och jass gör dagen ännu bättre ♥

idag ha jag bara dega framför tvn och duscha. eller aa vaknade för 2 timmar sen men endå. :)
nu eller snart iaf. tänker jag börja fixa lite inför ikväll, mys de.

ni 3 är underbara människor. och när man behöver er som mest finns ni alltid! ♥



man ser var min charm kommar ifrån.

du var alltid så glad och snäll.
åh vad sur jag blev när du började sjunga hela tiden när jag hade kompisar.
jag kunde inte önskat mej en bättre pappa, bara lite mer tid.



minns du den där gången, när du lät mej köra vattenskoter för första gången. att köra på tomgången går nju riktigt fort, och kanske inte är så jätte kul. men varje sekund jag fick spendera med dej var värt guld. önskar jag kunde få fortsätta räkna.


.

som taget ur pistvakt.


.

jag ha inte tänkt på det så mycke förut. men idag slog det mej. att känna orden i sitt huve av att höra någon säga det känns så konstigt, men idag är det ett år sen.
tiden går fort när man har roligt, annars med antagligen..  för detta året ha såklart  haft sina stunder, men det mesta ha inte varit sej likt och jag har mest plågat mej igenom det. jag gillar inte att visa vad jag känner, jag har så svårt att uttrycka sorg, asså riktig riktig sorg.
de kanske inte ¨många som märker hur jobbigt jag har det. men varje gång jag får en ny doktor eller pratar med nån ny människa och den frågar vad mina föräldrar heter eller ba är mamma eller pappa hemma så känns det som en kniv i hjärtat, och visst kan jag prata om det, men de är jobbigt, än fast jag döljer de.
Jag stänger in allt, och lider i ensamhet iställe för att dela det med andra.

jag kanske försökt prata med någon men de går inte riktigt att förklara, och det går inte att förstå heller.
man måste ha gått igenom sama sak, i samma ålder, annars kan man inte försöka förs¨å de är bara bullshiet.

idag ha jag vare på graven med dom på tracken, de är skönt när man vet att andra bryr sej.
mamma och håkan ska dit nu med men jag vet inte om jag orkar fara dit igen, de är ganska jobbig att stå där och veta hur nära man är men inte kan få känna allt man kände förut.

asså alla verka tro att livet bara går vidare,  de gör inte de. om man föreställer sej att man aldrig nånsin får se,röra eller höra ens förälder igen, aldrig se den bråka på en eller laga nån god mat som man verkligen älskar, eller alla små detaljer man älskar hos en person. de är 10000000x jobbigare än man kan föreställa sej.

ibland känner jag bara för att stänga in mej och vara ifrån allt, i flera veckor. de känns som att ingenting har en mening. jag orkar knappt vara med mina kompisar, de är kul men jobbigt, ibland orkar jag inte träffa min familj , den enda som gör mej glad, hela tiden är anton. och så är de verkligen. dom gångerna jag får sova breve honom är dom enda nätterna jag vill sova utan att gråta. jag kan inte ens tänka på dåliga saker då, allt är så possetivt och man mår bara så himla bra.

man kan skriva mycke. men ändå har man 30000 saker som man inte ka få ur sej. jag försöker vara öppen och få ut allt men de tar stopp och man blir bara mer och mer full av sorg och tillslut fungerar det inte.


bdfshdh

på love tänker jag fara till umeå och gå på stan! så nu ha jag bestämmt de. sen kan likagärna gina stänga i stan för dom ha fan inte ens hälften av sakerna som finns i umeå och dom som finns här är de fulaste. övik suger. jag är glad att jag flyttar! eller jag hoppas att jag gör de iaf.


fjdsioa

asså detta är skit jobbigt.
förra vevkan va jag hemme denna vecka ha ja haft prao och nästa vecka är de lov. och de går ju så himla fort så de känns som den är över och den ha inte ens börja!
igår hade jag sån panik över de så när jag skulle baka så vispade jag först äggen och smöre iställe för äggen och socker.. sen glömde jag att he i mjölen och sen så vart allt annat bajs med.

idag gjorde jag iaf inget på praoen eller jo slog in några julklappar och spelade följde med birgitta och köpte nått till deras häst :P eller ja juste jag gjorde en tryckorder med :O och sen va jag med min älskling ett tag! ♥

praoveckan ha vare underbar, pajas ha haft kul och jag med. jag fick 2 mössor och mamma och nils fick varsin med ;) och sen så fick jag ett biokort med, JAG HATAR BIOKORT! men men de är ju faktiskt tanken som räknas ochde är mysigt med bio på vintern, så jag få vell ta me jossi matte och jass :D


Saab unveils 9-X Air

hej framtida bil! du är min när jag fyllt 18.




'
jag hahahahatar saaaaaab men fyfan denne är så jävla snygg.


dsgsgrey b

nu ha jag fått hem min jacka. och även hunne äte. jackan är sketa snygg. den stårut lite på sidorna men den är snygg som fan endå! mamma kunde inte ha den de är en STOOORT +
men hon sa att hon skulle banta tills den passade :( , hon komma aldrig få låna den!
ikväll tänker jag se nått mysigt på tv medans mamma gör nån rökelsegrej på mina ben, de är skit skönt! och hon kinesthaisaken sa att vi skulle göra så varje dag i typ 10 minuter men vi glömde de igår, men ikväll måste de bli :D

imorgon ska jag va med anton. tror även atte kan bli um med sandra, för annars blire på lovet,
jag längtar redan tills på måndag och enånhalvtimmes massage ♥ lovley.

andreas wijk.

man såg bada stugrna på sista bilden visst. men men. nu ha min jacka kome och jag får hem den om typ nu xD mamma sluta 6 och då skulle hon ta hem den så hon komma vell kasnke halv. nu sitter jag och lyssnar sönder denne låt


gamla bilder.


Jag och mamma


Jag och mormor


Nils och håkan


jag


jag mamma och håkan i nå stort hål xD


jag och nils badade, och jag gör nått konstigt med armarna. kan ju inge säga att de va varmt vatten i åre.


jag och matte sjöng i kyrka som vanligt


jag och michelle va snygg i 3D glasögon.


mamma och pajas stekte lite.


jag blev inte längre ensam om att köra fast..


jag byggde ett hopp. de sög.



en av våra fjälls stugor :)den andra ä breve men de är där söderströms bor xD


äh. nu få de räcka.


vxczsfsda

haha snyggaste bilden (Y) men dessa kläder vill jag ha :)


praoaoaoaoaoo:D

jag är sur. jag få inte dricka oboy fören jag är bra i magen, och de komma ta typ 30 år.

andra praodagen idag då, idag slog jag in 4 paket och räknade lite tröjor sen sov jag resten av dagen :) imorgon ska jag sitta i massagestolen hela dagen ! eller aa om jag inte ha nå annat att göra :P aja efter praoen som slutade typ halv 3 så gick ja in till stan och fikade på mammas jobb sen for vi hem :)
skulle egentligen va med sandra och klippa och sätta i löshår på nån men sandra kunde inte så de blir nån annan dag, jag ska iställe fortsätta städa garderoben och sen se dhw och cugar town :D

åhåhåhåhåh, på torsdag ska jag vara med anton :D och imorn eller torsdag få jag min snygga jacka :D:D

sötgubbe.


jag har tråkiktktktktkt
så min dator bajsar ut lite bilder.
 


prao :)

idag började jag dagen så underbart asså! jag försov mej. mamma fick skjutsa mej och jag va på praoen en timme.
sen så skulle jag på thai/kinamassage och de va ass skönt fick massa värme och allt, men måste äta nån skit medecin för magen. de possetiva är att jag ska få massage på måndag igen! :) och dë komma bli mer gånger me :) typ 6 st :D

aja sen for jag hem och åt och for tebax och där satt jag med pajas och den andra hunden i typ 2 timmar och sen slutade jag och då for jag på träning och satt och kolade på och drack icecapuchino eller hurfan de stavas och spelade doodlejump och jag slog antons rekord! :D aja sen gick jag på stan köpte en tröja och träffa matte och kikkiina och sen for jag hem städade filmerna garderoben gav massa kläder till mamma som jag komma låna av henne senare xD och nu tänekr jag sova eller aa jag ska fösöka iaf :D

hela veckan komma bli underbar, jobbar halv 9 till halv 3 och har lunch 12-13 och sen så få jag typ bara va med hundarna och hitta på å roliga saker själv :) de är ganska så mysit.

fififififiilm

hela lovet tänker jag spendera framför tvn ha ja nu bestämmt!
flyttade ut filmerna från bils rumm till hallen och räknade till 203 filmer , och då ha vi massa i skagen med och utspritt över huset, många va inte ens öppen, duktigt .
man måste vell använda skit andra spendera pengar på så nu blire mycke film. få be anton komma så vi få SE film :D puss


sveriges snyggaste.


luciakandidaterna :)



 


photoshop

håller på att ladda hem nytt ps nu :D de andra va dåligt och gammalt :)
om typ en timme komma sandra och kanske frida :) och jag ha ingen aning om vad vi ska göra xD men nått blire vell :)

idag ha jag bara sove och sett tv och nu är de faktiskt lite bättre i magen :D

lalalala






Lalalalalalla bästalåten.se!

skola

nu ska jag bara borsta tänderna ssen om 10 minuter ska jag gå ut till bussen och åka till stan sen till husum :) det blir bra de , orkade inte gå hela dagen för jag ha fortfarande jätte ont i magen, men på måndag ska vi till en häxa xD aja efter skolan så ha jag konfa, men jag kan bara sitta still idag så de blir inga kuliga grejer :)

jag är med och tävlar om en ghd



 ä de du me, http://www.smastadsprinsessan.se/2010/10/nu-ska-vi-fira-ny-ghd-tavling.html#comment-form

bajs

tur man fattar mycke när en gubbe bara babblar på hela tiden, de tog 2 och en halv timme och jag fattade inte ett skit xD haha ne eget företag är nog inget för mej!
nu ska jag se film sen sova. och imorn blire skolan, men tar halv 10 bussen för jag ska bara dit för fotograferings saken.

mitt liv

nu ska jag berätta lite om mej. nått som inte många vet. men jag tänker vara helt ärlig och berätta om mitt liv sedan ett år tillbaka.

jag fick följa med min syster till deras hus i spanien i 2 veckor, och de va så himla roligt men sen börja man ju längta hem och allt och sen kom den dagen vi skulle fara hem och vi satte oss på flyget för att senare byta till bil och aa allt de. när jag kom hem stannade jag med dom hos carro några dager och for hem på söndagen och så skulle jag till pappa filip kom dit ( min dåvarande pojkvän) dehär är då i oktober förra året. aa men iaf så for jag till mamma på onsdagen och då va jag där en vecka som vanligt men sen så hände de nått som hade hänt med ganska långa mellanrumm, pappa blev "sjuk" och ville inte att v skulle komma ch bli smittide, egentligen mådde han ganska dåligt och vi kunde inte ringa eller få tag på han på nått sätt. våra grannar hade inte heller sett honom gå ut med våran hund, så en dag for pelle, pappas bästa kompis dit och skulle hämta pajas för han förstod ju att han inte mådde så bra, vi fick då ha pajas hos oss och pelle hälsade nu på pappa ganska ofta för han hade ju börja må bra igen. men då en morgon när jag vaknade ( 30 oktober) så gick jag ner och va glad som alltid, de va ju lov. och då hittade jag mamma i vardagsrummet och hon va jätte ledsen, och hon betättade för mej att min pappa hade dött. de va nämnligen så att min bror fick körkortet den 29onde och då skulle han fara och hämta sin bil hos pappa, han ringde dit och pappa svarade och han sa att han kunde hämta den om en halvtimme ung och när nils kom dit hittade han nyckeln ute, där hade den inte hängt förut, han gick in och hittade pappa på golvet, perfekt dag att få körkortet, men iaf så hade dom vare på sjukhuset hela natten men mamma ville inte väcka mej för jag skulle ju bli helt hysterisk.. den 30  då nä jag hade vaknat for vi på tracken ( pappas företag) och skulle träffa dom och carita ( min låssasmamma) för att sedan fara på bårhuset och ta farväl. jag minns hur vi satt där inne och bara kollade, vi bad och sedan fick jag gå fram och krama han. han va helt kall, hade långt skägg och såg ut som jultomten. jag kände inte igen honom. han va även helt blå. jag minns allt från den dagen, vad jag hade för kläder vad vi åt och allt. några veckor senare var de begravning och jag skulle sjunga, de lät jätte fint men jag började gråta men trasan hjälpte mej och jag sjöng den sista refrengen och alla grät. filip och michelle ( en kompis) va där och stöttade mej, och sen så va de sån efter grej som de alltid är .. mina kusiner och familj va där även några andra och de va jätte skönt att ha dom där .nu ha  de snart gått ett år. nästa fredag och då har jag prao på tracken. de känns skönt, men jag är ledig på freda. då tänker jag vara med pappa hela dagen. pappa hade ju som sagt ett företag, eller de va han och 2 till, men han hade ju ingen fru som kunde ärva allt, men då ha han ju mej och min bror och då är de ju vi som står före hans syskon och jag är ju bara 15, min bror är 19 så vi fick ärva pappas del och jag får ju inget utav de . inte fören de säljs iaf. jag har en viss makt i det och dom får inte ta stora beslut utan att jag och mamma, eller nils godkänner. egentligen ha inte mamma me de att göra heller men jag måste ha en förmyndare för jag är under 18. iaf å är de årsstämma idag , har ingen aning om vad det är men dit ska vi iaf. vi sålde även vårat hus och har nästan inte kvar nått som ha med han att göra, förutom pajas och sjöboden då. men han finns alltid kvar endå, och varannan vecka ungefär är jag på kyrkogården och pratar med han. de är bra tröst.

så nu ha jag sagt hur det ligger till.
för jag vet att de är jätte många som ha sagt att jag pratar om de öppet för att få uppmärksamhet, bara för andra ha gjort de. men de är nått hemskt attsäga så för man är inte bättre än alla andra bara för man tappat en förälder? jag skulle gjort allt för att få tillbaka de jag hade! jag skulle gjort allt för att pappa skulle funnits. än idag tror jag att jag ska vakna upp och bara haft en jätte konstig dröm. och jag hoppas den dagen kommer.


jag tycker ingen kan döma mej för dehär. jag har gått igenom nått ´som inte många 15 åringar ha. att tappa en förälder när man är 14 är nått som gör en väldigt stark och ingen som inte gått igenom samma sak fattar den smärtan jag burit på. om jag´skulle varit 30 år när pappa dog skulle jag klara mej mycke bättre och ta de på ett helt annat sätt. för jag är bara ett barn än , och jag är fortfarande beroende av mina föräldrar.

alla som läser detta borde verkligen uppskatta sina föräldrar mer. och verkligen tänka efter vad man kan göra bättre, för alla dagar kan vara den sista och om de är det så vill man att den ska vara bra , man vill inte komma ihåg den sista dagen som den dagen man bråkade och sängde saker på varann.

header :D

haha jag vet vi är snygg ;)
den jag höll på emd försvann när jag precis va klar och den hade jag hålle på med hela dagen typ xD så jag gjorde en enkel men en snygg jag vet ;)

bajs

haha sitter just nu och har ont i mage som aldrig förr. imorn blire nog doktorn, men jag piggar upp allt med mycke film och en underbar praoplats till nästa vecka! :D
inte mindre än, TRACK SCREEN! haha fusk va, at ta sitt eget företag .. men men. asså egentligen inte för jag ha inget med de att göra egentligen bara de att jag inte få sälja det.
aja de blir najs, och efter de är de ju en veckas lov s¨å de blir underbart! och då blire badhuse med älskling !

nu sitter jag och jobbar på nått exclusivt till bloggen, de komma bli riktigt bra !! :) kanske inte blir färdig dag men jag ska försöka, de komma bli skit snyggt ! ;)

blogstart

bli medlem på blogstart och få många nya läsare :)

länk: http://blogstart.se/ref/4065


Where the Wild Things Are

haha, bara jag som älskade boken where the wild things are när man va liten? :)
jag älskade när mamma läste den boken för mej när jag va liten, den va så spännande :P
den ha iaf komme ut på film nu och jag tänker ta och se den när den ha laddats hem :) eller aa jag tänker se den ikväll :)


Nioårige Max rymmer hemifrån och seglar över havet för att bli kung över ett förunderlig rike med jättelika,
luddiga Vildingar - men att vara kung kanske inte är så bekymmerslöst som det ser ut! En magiskt och visuellt
överraskande version av Maurice Sendaks hyllade klassiker som utforskar den glada och vilda lek i tid och rum
som vi kallar barndom.

 



här är bilder från boken

och bilder från filmen

 

( klicka på bilderna så blir som stor )

asså gubben ser så himla mysig och fluffig ut! :O

nu ska jag iaf se the last airbender för den ha äntligen komme ut på tankafetast :D

och de är bara 15% kvar och jag började ladda hem den för 10min sen :) kungt!



kamera stativ

nu ha jag hittat ett stativ jag vill ha! jag trodde dom skulle va dyrare :O detta va ett väldigt bra som kostade 600 på onoff, fans även ett för 900 men dom va likadan typ så varför slösa 300 :)

kläder



när jag väl kollade på jackan jag ha beställt hittade jag lite andra snygga kläder, men de känns onödigt att köpa för jag ha redan för mycke.. men man får aldrig nog asså!!

aja, men allt komma från ellos, och allt är skit snyggt! särskilt tröjan överst, den lila, med kragen typ :P den kosta 1200 :- och de är väldigt onödigt för en såndär tröja, så nejtack xD
hade tänkt mej skorna på julavslutningen, men ha ändrat mej helt, de blir svart klänning av nått slag, en enkel. eller en vit kanske, och ett par röda pumps :D snyggt (Y)

nu ska jag se film och sova :) godnatt!


AAAAAAH! SÅ JÄVLA FÖRBANNAD.

glad man blir asså. mamma och håkan ska bort i helgen så jag skulle behöva va själv, eller aa nils då menhan räknas inte. så då skulle anton komma och sova till söndag, men då ha han borta match på fredag såklart.  och nu så svarade inte jass när nils ringde så jag fick inte min jävla kamera idag heller. imorn tar jag fan och hämtar den själv, än fast jag är hemma för jag knappt kan gå ner till tvn för jag ha så jävla ont! men alla andra fittor är ju för impotenta för att göra de, eller kanske skulle sagt snoppar!

film!

haha nu ska jag se söta barnfilmer, som man såg när man va liten! :) jag blir hemma imorn med  tror ja, fy fan! jag saknar skolan.. aja jag kan inte gå om de är såhär iaf :(

julafton, önskelista

ja snart är de ju jul. och jag ha redan bestämmt vad jag ska ge hela min släkt, de gjorde jag i soras, de blir nått som passar oss, och många andra med. och just för stunden är de perfekt! alla ha användning för de när dom är deppade eller behöver finna tröst i nått, jag tror många fatta vad de är! men jag visar efter julafton ;)
min pojkvänn ska få nått alderles särskilt, jag tror han vet vad de är men jag tänker inte säga endå, om jag säger såhär, så är den inte hemgjord men man kan inte köpa de heller, de är helt unikt! :D
jag vet att han komma älska de!

nu ha jag gjort min önskelista med ! jag komma såklart få småprylar som kläder och sånt men de önskar man sej aldrig.  så här är årets önskelista för mej! :D



1. snowboard, vill helst ha den neon färgade för 5000:-
2. kamerastativ, vet inte vad dom ligg på men mellan 1-2000 :- beroende på vad man ska ha.
3. ett vitt renskinn, dom kostar ungefär 1500:-


motiveringar:


snowboarden: jag har redan en men behöve en till, den andra är 3 cm för kost, de känns ganska väl eftersom jag är van att åka, har åkt sen jag va 5. jag behöver egentligen en halfpipe bräda dör dom är mycke svikt i, och min som jag ha nu är verkligen inte de, och sen så är dom mycke smalare än vanliga, de gör de svårare att åka men de är lätt ät man kan. så en sån är de jag önskar mej mest!


kamerastativet: jag ha inget och de är ett måste när man ha systemkamera!

renskinn: jag är i fjälls väldigt ofta eftersom vi ha stuga där och då bråkar vi alltid och renskinnen och därför vill jag ha ett eget för då komma jag slippa att trängas med mina jobbiga kusiner! :D




dagens låt


.

If perfect's what your searching for then just stay the same.

dagens låt!


Owl City Meteor Shower

nu är klockan snart halv 11 och han ha fortfarande inte smsa, vad vare jag sa! är så jävla PISSEDOF!

nu sitter jag iaf och lyssnar på massa söta gamla låtar av owl city. älskar denne!




 nu ska jag typ se film eller nått, idga ha jag inte gjort mycke, ha ängnat mest tid åt pajas. ha klippt han och gått en lååååång promenad! imorgon blire att klippa mer, han blev så less på att ja höll på och slet och drog han så jag fortsätter imorn . sen så är de ju skola igen då..


så jävla less.

jag är så himla förbannad!
skulle ju va med anton idag. men så blir de inte för han ska basta med hans hockeylag eller nått. aja, kan ju inta säga annat än att jag är van. så nu li de att bara va hemma ikväll me för jag är så förbannad för att hitta på nått annat. jag visste att de skulle bli såhär, jag är så jävla less på de, och jag våga inte säta nått heller för de känns så jävla avundsjukt. nu ska jag gå och lägga mej och sova, och vad som gör mej surast är att han inte smsat idag heller utan bara skitit i mej som alltid, sen komma han vell smsa typ 11 ikväll och fråga vad ja gör. men fan att jag tänk svara då!

daniel norberg ♥

nu ha ja sett idol och daniel är  ju så jävla snygg! ♥

aja nu ska jag sova. och detta är dagens låt! den är så himla fin och han är så himla bra ! ♥


rött hår!

och nu så har man rött fint hår igen! :)

sidecut?

asså jag vill verkligen göra en sidecut men jag vet inte om jag vågar :O ha satt up håret så jätte många gånger bara för att kolla och de är verkligen skit snyggt. men tänk om jag ångrar mej eller att de blir fult när de börja växa ut. asså gud vilken beslutsångest!
de är ju så himla snyggt. särskilt på rött hår, och jag ha rött hår! ( färgat idag xD ) men aa vet verkligen inte vad jag ska göra!! :(

hemma från skolan.

idag är jag hemma, för jag ha ¨så fruktansvärt ont i magen!
eller aa de börja gå över lite nu men de är för jag sutte med värmekudde hela dagen..
men funderar på att äta nått nu sen ska jag upp på ica och köpa kattmat och nått att äta ikväll.
sen måste jag gå ut med pajas med -.-
aja ha iaf fixat naglarna och hålle på så de lägger jag nog ut en bild på sen.
ihelgen händer inte så mycke, ikväll blirde bara att vara hemma med mamma och se idol . sandra sa att jag kunde va med dom men ja orkar nog inge de. imorgon komma min snyggaste pojkvänn hit efter hans match och sover här tills på söndag och sen så är de ju skola igen då. och sen på tisdag så ha jag och älskling vare tsm i 7 månader så då hoppas ja på att jag få vara med han ett tag ! :)

trötttt

idag ha vare en sån jobbig dag. skit trött, inge batteri på telefon, mycke bråk med älskling.
orkade inte fara på träningen hadfe mycke läxa att göra så de blev til att göra matte idrottsbajs och so. nu ska jag gå ner och värma varmkudden så jag kan somna och sen ska jag gå upp och lägga mej och bara sjunka ner i sängen! hoppas alla andra haft en bra dag!

trötttt

idag ha vare en sån jobbig dag. skit trött, inge batteri på telefon, mycke bråk med älskling.
orkade inte fara på träningen hadfe mycke läxa att göra så de blev til att göra matte idrottsbajs och so. nu ska jag gå ner och värma varmkudden så jag kan somna och sen ska jag gå upp och lägga mej och bara sjunka ner i sängen! hoppas alla andra haft en bra dag!

skitdag

gud så sur jag bliiiir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu ska jag iaf gå och äta sen fara på träning. om jag orkar! haha jo men de ska jag men är så himla trött och sur och less och allt negativt som finns!

bajs

varit borta skit mycke och sånt så ha inte orka skrive nått eller lägag ner nå tid på detta. så de blir om några dagar kanske till helgen eller nått när ja inte ha typ 3 timmar långa träningar känns de som!

grown ups

fixa dehär nån annan dag orka inte nu. ha så himla ont i huve! nu ska ja se grown ups, hoppas den är bra! sen ska jag sova skönt som fan asså. och igår somna ja innan 10 xD haha!

rörigt på bloggen

kan va lite klpnstigt på bloggen nu. men håller på att ändra lite. och den headern som är nu ska inte vara där! de är bara en gammal tillfällig.


SOS - Good Charlotte



good charlotte kan förklara få min dag. och precis såhär känner jag mej idag.

dolce & gabbana light blue

asså ha jag världens bästa mamma eller?
imorse gick jag ner och satte mej i vår hårda soffa ( vi ska köpa en ny och vi ha hett borrt våra blå, så nu ha vi våra snygga utemöbler) asså dom är skit snygga. och inte nå himla fejk som alla andra ha , vi har the real deal.
aja men iaf så kom hon in med en ny sån parfym till mej för min gamla tog slut typ förra året xD aja den lukta så fruktansvärt gott. och HM ha gjort en fejk verson av den , men dom lukta inte alls likadant måste jag bara säga. den lukta ingenting ijämnförelse med denne!


.


jag vill vara lycklig.


skithelg

knäppte typ 10000000 kort i helgen känns de som. orka inte lägga upp dom för dom är så stor så då tar de så lång tid. vi tar de nån annan dag. i fredags va de kul. då fluma vi lagomt mycke till idol och i jass data stol som vi klämde ner 3 arslen i . de va kul ed. men sen idag va de kul emellanåt för jag är bara less och vill sova i 30 år. dom ville att vi skulle filma imorn me mej orka inte. de va inte så kul och jag ha läxa. men filmen blir vell kul att se sen kanske. eller aa kul för dom som va me iaf. jag fick vara transa typ och nån fu´l kille. få alltid vara dåliga saker när vi gö nått så nu skiter jag i de och dom få filma själv.

poesi för fiskar



detta är sjukhumor @ khöns . men så jäkla bra.

ffff

haha men nu ska jag inaf fara äntligen xd ska bara tanka först kom ja på nu men nu ha jag packat allt och tage med mej de jag behöver så nu ska ja fara dit :D tar även med min bärbara dator så då ska ja försöka koppla upp den till internät förhoppningsvis :)

ddddd

nu ska ja packa äta och sen fara till syster och sova där till på lördag !! :D:D
blir himla kul de.
imorn ha vi orienteringsdag och de suger. men sen få man sluta efter . de är bra :D så då far ja tebax te henne och då komma jossi me och vi ska spela in en film och ssen på freda kväll komma matte och då ska vi spela in hela lördagen med :) skit kul :)  ska vell fixa hit den sen kanske :)
kanske blogga därifrån med. men troligast inte.

dagens


jean paul gaultier madame




jean paul gaultier madame

den lukta så fruktansvärt gott!  och är snygg som fan!

den rekomenderas! och jag känner ingen som ha den, så de är bra, vill ju inte lukta som alla andra direkt.
visste inte ens att jean paul gjorde tjejparfymer :O men men han ha bra smak antagligen :D åååh så god den är! asså lukta då.

sooova

orka verkligen inte skriva idag. skriver mer imorn efter skolan/träningen.
nu ska jag se film sen sova :) ♥

:D:D

JAJAJAJAJAJAJAJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
jag hitta laddaren!!!!!! JAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

mobiljävel!

jo glömde att jag skulle säga att idag är jag ju sämst.
jag glömde ladda telefonen idag sen spelade matte upp allt så då fick jag stänga av den sen skulle jag starta den men då gick inte  de sen när ja kom hem till alton mäskte han att medans den låg i hans ficka så hade den slage pin koden 3 ggr och gjort en ny kod och allt så nu komma jag inte in på den! och mamma skulle fixa puk-koden och nu är den på hennes jobb! så typiskt asså.. aja men de är inte värst. NU HITTA JAG INTE FUCKING LADDAREN!!!!!!!

<3

fel på blogg.se ? eh ja!
aja blev ingen träning eftersom jag är sjuk och ville vara med anton så då stannade jag där efter skolan. de va mysigt. nu ha vi bestämmt vilka skolkort jag ska ha kvar, elle nästan :P mamma tyckte vi skulle köpa ett pussel :P haha men men så blir de inte. nu ska jag duscha och sen se nån mysig film och äntligen få somna tidigt :) eller aa innan 12 hoppas jag på ! :)

surre

de är lätt att bädda när man ha en katt som förföljer en. man kan slänga han in i garderoben ändå är han tbax på 3 sekunder. sjukt asså :P men de är mysigt :)


jag saknar att vakna i din famn.
och allt annat som ha med dej att göra.


bajsbajs

ha nyss sett på dhw asså de blir bara dåligare och dåligare..
klockan är halv 11 nu och mamma är i härnösand. men jag tänker stanna uppe och träffa henne innan jag går och lägger mej! de blir skola imorgon :) ÄNTLIGEN!
imorgon fyller bror 19 så då blire att gratta han sen ska jag äntligen få träna igen, de va 2 veckor sen nu. och de blir skönt som fan!
sen på torsdag så blire träning med och på freda blire nog jass och vara med henne i helgen. älskling ha cup :( så blir inte att vara med han på hela veckan :'( ´ha inte träffat han sen i torsdags så de är lite tråkigt.. aja life goes on.
nu sitter jag och lyssnar på miley cyrus when i look at you, den är så fruktansvärt bra!  åh älskar den!
hon på idol förstörde den aja.
nu ska jag se på film och fika lite och sen komma mamma änTliiiigen  hem!!!!

Introducing Me

men! haha måste ta detta i ett annat inlägg pgs kategorierna xD aja men denna låten va så himla bra. man blir kär!

 

videon är lite lång och utdragen men de är bara för de gick inte att ta en någon annan för dom hade tagit bort  inbläddringen på den :( aja denna gick bra den me bara för han är så söt !


camp rock 2

måste bara säga att jag såg capm rock 2 ju. och den filmen va så himla dålig så de inte är sant!
haha asså de är ju skandal. den är typ en och en halv timme och en timme av de sjunger dom. asså de blev alderles för mycke, och blev bara sugit.

skor

nya favoritskorna! ♥


hiss

  • att mamma komma hem idag! de va länge sen man såg hon och jag längta så mycke tills hon komma!!!!!!
  • hemsidan www.designadinblogg.se . den är skit bra och man lär sej göra allt man kan i bloggen där :) den rekomenderas starkt! :)

elma

haha idag hittade jag elma på datorn :P asså de spelet som man kör cross och inte få ta i väggarna med huve i :P sånt man spelade när man gick i 4-5-6 an :P aja jag va inte lika bra på de nu som då :)
nu ska jag gå och duscha och sen fixa löshåret :)

ha bytt header med. igen. men den andra kändes så emo aktigt :P

god morgon :)

vaknade nyss. ganska skönt med en sovmorgon , bara de att jag inte komma kunna sova ikväll xd
idg känns det riktigt bra faktiskt :) ha lite ont i huvet snuva lite och magen dunka som fan men de är ju normalt :)
så imorgon blir de skola ifall de känns såhär bra :)
aja nu måste jag fata upp på torshallen och köpa choklad, asså jag vet inte vad om hänt men jag kan bara inte vara utan det :O
men först så tänkte jag äta lite frunch och leta igenom mammas rum för att se om hon ha en 20 där så slipp jag betala själv ;)

dagens diss.



måste bara säga att de är töntig att bara läsa nåns blogg. tycker man kan komentera med ;) för de är mellan 70-100 st varje dag som läser min blogg (beroende på hus mycke jag skrive, men denna månaden eller dom här 4 dagarna på denne månad ha de lega på de hela tiden.) Då kan man faktiskt lägga en komentar med!


kläder

vill haa!!!!

         

haha!!

haha sitter och kollar på massa gamla charmerande bilder man kan hitta på laptopen! :D
ganska kul endå xD och sen hitta man massa bra musik me som ja inte orkat flytta över till stationära :D ganskla kul man kan ha när man är sjuk endå :)

bärbara datorn!

håller på att fixa med bärbara datorn. ska instalera lite saker och sånt. sen fixa internätet.
måste verkligen fixa adaptern!

bajs

jaha. och då när jag såg på film så gick ju såklart hörlurarna sönder. nils komma döda mej.
när jag flyttade datorn till mamma för ung ett år sen så gick högtalarna sönder. så imorn när mamma komma hem blir de nog en sväng på onoff och äntligen fixa nya!
haha, jo jag såg även att dom gick sönder för att surre hade bite på kabeln! just my luck.
aja. då blire till att använda bärbara datorn igen då .. den är ju så seeg! få ta och radera alla filmer från den så blir det nog bra.

nu blire till och duscha. och de blir ingen skola imorn heller.. är fortfarande skit sjuk. ch de r så himla tråkigt att vara hemma! jag är less!!!!!! aja innan fredag ska ja dit iaf. men ja tänker inte va med på orienterings dagen på freda ifall det är såhär.
imorn blire till att plugga hela dagen iaf! måste läsa klart budda saken , en hel bok och göra typ 30 tal i matte (Y) lyckat..


camp rock 2

gick ju inte att se alvin och gänget 2 så ska se camp rock 2 iställe xD känns som jag ser fina filmer idag :)

haha!

haha! jag tror säkert filmen hade varit jätte bra xD bara de att den va på finska och man fattade jätte mycke!
HAHAHAHA! ja de va ju kul. eller aa första 20 minutrarna va på svenska sen va de 17 minuter på finska (Y)
de va ju kul :P aja få vell se nån annan film då :)


alvin och gänget 2

nu blire alvin och gänget 2, 1an är sjukt söt så nu tänker jag se 2an :D haha

dagens låt

Dagens låt

 


diss




harembyxor. såg en med såna idag. och de är så fult.
fatta inte hur man vill köpa byxor som de ser ut som man skite på sej i . ne uscha.



förlåt alla som ha de. men ja tyck de är jävligt fult.


hemma

hemma igen. och gravstenen hade inte kommit ...
de är ganska hemskt endå. att de måste ta över säkert 2 månader.



jag forförbi och handlade då med. tänkte att pajas behövde nått gott.

skulle köpa hårinpackning med men min vanliga fanns inte så de fick bli nån konstig med jordgubbsdoft xD  men den lukta ganska gott faktiskt.. ska ta och pröva den ikväll..


sjuk.

är hemma och är fortfarande sjuk. men nu ska jag ta en sväng på graven och kolla om stenen har kommit.
min doktor ha även ringt idag och jag ha inge magsår iaf :)
det är vell de som gör dagen.. men på onsdag så ska mamma hämta ut mer medecin för en månad framåt. jag är så jävla less på att dom inte bara kan hitta felet och låta mej äta vad jag vill! JAG BLIR SÅ JÄVLA SUR!
jaja, ha iaf laddat ner alvin och gänget 2 så jag ska ta och se den när jag komma hem.
blir nog ingen skola imorn heller, inte om de är som nu.. mitt huve håller på att sprängas och min näsa är helt fuckad och jag hostar som jag vet inte vad.. men ha iaf bara 35 graders feber. men de är vanligt för mej.


filmdax!

nu blire en till film.
the back up plan tro ja den het. aja de blir säkert bra de..





älskar dej så jävla mycke.
men jag vet inte vad jag ska göra med de.

ny header

Före

efter



tycker den blev riktigt snygg ja.


What Gils Want



 

Jag tycker filmen va riktigt bra! väldigt känslomässig och man blir ganska så gråtfärdig av den. eller iaf jag men jag tycker att filmen är vard att se för den hade ett riktigt bra budskap och den förmedlade de på ett riktigt bra sätt! sen va den rolig med :) så den hissa vi !




                                                                      

always and forever.


filmdax!

nu blire film och godis (Y)
filmen het what girls want , ha ingen aning vad den handla om men ja kan ju säga sen vad ja tyck :)
men de är hon som är med i she's the man och hon är en bra skådespelerska så då tänkte jag bara se den :D

haha seriöst :O


.

Jag har placerat min blogg i Örnsköldsvikbloggkartan.se!

.

Ebba Marklund (L) Anton Meijer

kod till bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

så himla bra asså.


www.anagina.blogg.se

http://www.youtube.com/watch?v=KWFGlN71sdw&feature=related

haha. asså om man är depp eller ha tråkigt att göra så tyck ja man ska kolla på hennes inlägg. asså så grymt härlig person xD man kan ju inte annat än att skratta :P

 


.


sjuk

asså jag är så fruktansvärt förkyld.
skulle egentligen till anton men så blev de ju inte då.
och jag kan inte göra mycke annat än att sitta vid datorn men de är ju så tråååkigt!
så då blogga man mycket.  och om ganska tråkiga saker kanske xD men men ikväll blire godmat iaf. synd ja inte känner nån smak då :(
funderar på att ta en duscha men ja orka inte gå dit :O

hiss och diss




lacklegginsar / byxor med bara lack! de
är så fuult . om man piffat till de lite eller som de är leggings med skinn/lack på så är de snyggt men annars. UCSH!



Småfjortisar som springer runt med fejkade ray ban glasögon för 50 spänn eller vad dom kosta. som är så fruktansvärt ful. om man ska ha ska man ha riktiga. visst dom kosta 1000 spänn men de är värt för dom är såå mycke snyggare!






Lacklegginsar med skinndetaljer. de är riktigt snyggt och de är lite mej uppklätt än vanliga svarta leggins. men för att de ska va snyggt måste dom sitta bra.


lite bilder från bowlingen förra helgen


mitt bidrag till iphone4 tävlingen.



Här är mitt bidrag till iphone 4 tävlingen :)
visste inte va ja skulle göra så ja klippte sönder några gamla fula lacklegginsar och gjorde dom ricktigt snygg!

tävla du med ! :)  -> http://pierrerobert.feber.se/ <-


RSS 2.0