man ser var min charm kommar ifrån.

du var alltid så glad och snäll.
åh vad sur jag blev när du började sjunga hela tiden när jag hade kompisar.
jag kunde inte önskat mej en bättre pappa, bara lite mer tid.



minns du den där gången, när du lät mej köra vattenskoter för första gången. att köra på tomgången går nju riktigt fort, och kanske inte är så jätte kul. men varje sekund jag fick spendera med dej var värt guld. önskar jag kunde få fortsätta räkna.


Kommentarer
Postat av: Sara (Martins)

Hej Ebba!



Vad duktig du är på att skriva, och vad fint du skriver om din pappa. Jag har skrivit mycket efter att min mamma dog, fast mest i ett word-dokument. Då har jag skrivit "till henne", som om hon kunde läsa det. Jag tror att det kan hjälpa att skriva när man har sorg, för mig känns det som att jag då får ur mig lite av alla tankar och känslor jag har. Efteråt brukar det kännas lite, lite bättre, för mig i alla fall.



Jag träffade ju aldrig din pappa, men han verkar ha varit en jättefin människa. Jag brukar tänka att min mamma är med mig, fastän hon inte lever längre, att hon är med mig på ett annat sätt. Typ inuti, och kanske runtomkring. Jag vet inte, men det är en känsla jag har i alla fall. Jag tror att din pappa är med dig också.



Jag hoppas att det finns någon som du känner att du kan prata med, när och om du vill prata. Du och jag känner ju inte varandra så bra, men jag finns om du skulle vilja prata eller nåt, eller skriva på facebook eller så. Det vill jag att du ska veta.



Stor kram till dig Ebba! // Sara

2010-10-30 @ 02:24:15
Postat av: Mli

Hej!

Tror inte du kommer ihåg mig men då ni byggde er pool hos din pappa så var det ju min farfar som byggde från Folkpool, Christer tog med mig till ditt rum där du var och vi badade i våtdräkterna och allt. Han var en bra person



Kramen <3

2010-10-31 @ 10:21:19
URL: http://enfotbollstjejsvardag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0