färgar håret!


lite olika frisyrer / färger ja haft :)

och ikväll blir de löshåår!!





mamma mia

blev ju som sagt mamma mia me mamma nils och håkan.
vi kom dit och álla hade svårt att bestämma sej så kom ja på att vi inte spelat in idol så ja och nils for hem och de fick han 100 spänn!
iaf så köpte vi vitlöksbröd och dricka tills maten kom.
mamma åt éntrécote me feta strips/potatisklyftor och nån sås , håkan åt nån pizza med scampi och musslor , nils åt oxfilepizza och ja åt oxfile med nån rödvinssås och potatisklyfot :) de va gott men efter de så va man ganska så mätt :P

jag rekomenderar starkt att gå dit! de är hur gott som helst och bra service, lite segt kanske men de beror ju på att de är så mycke folk där ;)
pizzan är förjävla god. asså bäst i sverige helt klart. den är perfekt!

outfits

dagens outfit: egenklippt tröja .. xD den va nils förut :)

 





kvällens outfit:



linne: bikbok
kjol: gina
leggins: gina
midjebälte: lindex.


kvällens facelook:

 

nu ska ja och familjen på mamma mia och äta gomat! :)


puss

ha haft fullt upp denne vecka med so prov som jag hade idag så ha inte kunna skriva nått. men nu ha ja gjort bort de och de känns ganka bra. men ja våga inte säga nått innan jag vet hur de blev .. xD
idag efter skolan skydade jag mej direkt efter skolan till träningen för vi ha bara en timmes idag så man vill ju vara där i tid:D iaf så va de slapp träning, lite simning typ 40 längder kanske sen va de bara starter och vändningar. fick även veta att de va simläger i helgen som ja skulle på men ja palla seriöst inte så de skiter ja i och om någon månad ska ja va me i nån tävling nedanför sundsvall antagligen :) kanske hoppar på de :)
efter simningen for vi och köpte turkiskpeppar och choklad , MUMS!!! åh va ja va sugen. ikväll vi typ 11 ska ja iaf till mormor och morfar och ha de mysigt så ta ja moppen på skolan imorgon :D komma hem extra tidigt så då ska ja hämta mamma så ska vi på tracken och fixa elevrådströjorna så vi måste ha möte imorgon!

och sen vill ja bara säga att ja gillar min pojkvänn han är söt. puss på han.

hissa och dissa.

nu tänker ja börja hissa och dissa :D haha kul kul

jag vill hissa höstmodet! de är så himla snyggt och mysigt. nu när sommaren är slut och man inte kan ha bara ben så vill man bara slanga på sej halsduk och lite mysiga kläder :) visst vill man ha kvar lite sommar men hösten ä så mysig om man tänker efter!



jag vill me hissa kavaj! de är såååå snyggt. eller aa de beror på hur man ha de men till ett par svarta leggins och nån tröja me klackar är de så snyggt ! jag ha en me nitar på från only veromoda som ja anände på jul men ja vet inte vad ja ska ha den till eller jo men ja känner mej så uppklädd.. :P aja ska ta den nån dag me! för de är så snyggt! orka ingen bild. alla vet hur de se ut






jag dissar "fjortisjackorna" DOM STORA FJÄLLRÄVEN! dom är så ful. och man ser så fet ut i dom. ne usch ja gillar som verkligen inte. visst ja tycker dom andra med lurvet är lite överdrivna med men inte lika mycke och ja tycker de bara är okej med dom när de börjar bli riktigt kallt eller när man kör moped.


I I I-DOL




ha ju vare hemma idag som sagt. va ganska tråkigt så ja bakade xD de blev faktiskt gott :P sen tog ja en långpromenad med pajas och nu mår ja lite bättre faktiskt! :) och nu komma ja må ännu bättre för nu re idol!! ha längta ända sen i fredags :D:D


ginatricot

vill ha en sådan med. men jag vet inte ifall ja gilla den från gina för den är så syntetisk och de är inte så mysigt på vintern.. den från cubus verka bättre :)

de här vill ja ha från bikbok


vill ha !! och allt är från hm.


sjuk

jag är så himla gullig! igår skulle ja tillmormor och morfar oc sova som bor mellan husum och övik men då tänkte jag att ja kunde lika gärna kolla hur lång tid täfteå vägen tog så ja tänkte fara och överraska min pojkvänn efter träningen men när ja kom till husum hade han fortfarande träning så ja for till skolan och satt där utanför och väntade tills klockan blev typ 10 över 9 så kom simon till villan så ja for dit och va me han men efter att klockan bleve halv 10 va ja tvungen att fara hem för mormor blev orolig och de är ju en bit att köra med satt.. iaf så svarade han tillslut och då va de ju försent för då skulle ja ju hem men han fråga inte ens ifall ja ville komma förbi och säga hej när ja stått ute i 2 timmar! fatta va förkyld ja är nu. mitt huvud bara dunkar och ja sov me ett ton kläder inatt men va iskall när ja vaknade. FU!
NU VILL JA BARA ATT DE SKA BLI IDOL SÅ JAG KAN FÅ MYSA FRAMFÖR TVN MED EN BROWNIE OCH VANILJSÅS!


one tree hill :)

håller på att ladda hem hela sesong 7 nu och de är 8 gig så de tar ju ett tag men.. xD är bara 1 timme kvar nu :) sen blir de nörda :)


kläder (Y)



ska köpa en sån imorgon :)



och en sånhär införskaffade ja i lördags :)
och sedan imorgon kommaer min snygga tröja som ja beställde från ellos :) kan lägga upp en bild imorgon och ja ids hämta ut den då :)

massa skit

ha inte haft tid att ägna mej åt bloggen nu på ett tag men nu ska ja försöka bli bättre på de..

I torsdags så va vi på parken med skolan och de va vell kanske inte så kul .. xD men iaf så fick vi vara ledig på fredag och de va ju härligt, ich sen så fick man ju träffa ROOBIN! :D de va härligt!
men då på fredan va jag bara hemma och tog de lugnt me mamma för anton va med träsktroll hela helgen :)
på lörda va mamma och håkan borta så då kom sandra hit och vi va me momme (stavning) och nån som började på p och for runt i stan och åkte bil hela natten vi va även med dennis och massa andra .. ;) de va iaf e´n grymt härlig kväll och den tacka man sandra för! :) på sönda så va ja me sandra typ hela dagen och på kvällen kom isabelle pontus och nils och åt sen for ja till själevad och va me sandra och dennis :)
idag så va ja ledig från skolan me för ja skulle på sjukhuset coc ta massa prover för jag skulle kolla magen. Doktorn tror fortfarande att de är nått som man inte kan bota... ha dragits med detta i 5 år nu '-.- men sen kom iaf min älskling till stan och vi for hem till mej och sov/mös tills han började skolan kl  kvart över 1 och då skjutsade ja dit han sen for ja och mamma till stan och köpte gympaskor sen kom anton igen och då va ja me han tills kl va halv 6 för då skulle han ta tåget hem :) nu längtar ja tills på söndag då ja få träffa snyggingen igen! för då ha vi vare tsm ett halvår ;D
men nu ska ja snart se IDOL!! så hare så gött.


bajs

ha städa / möblera om i rumme hela dagen så ha inte hunne lägga ut bilder från idag. men dom komma imorgon! :)

rubrik

och jo jag lämnade tillbaka skorna när jag ått hem dom för dom va inte som jag tänkt mej..

svar på komentar

skorna finns på ellos nelly och på windflowers hemsida :D


RSS 2.0