massa skit

ha inte haft tid att ägna mej åt bloggen nu på ett tag men nu ska ja försöka bli bättre på de..

I torsdags så va vi på parken med skolan och de va vell kanske inte så kul .. xD men iaf så fick vi vara ledig på fredag och de va ju härligt, ich sen så fick man ju träffa ROOBIN! :D de va härligt!
men då på fredan va jag bara hemma och tog de lugnt me mamma för anton va med träsktroll hela helgen :)
på lörda va mamma och håkan borta så då kom sandra hit och vi va me momme (stavning) och nån som började på p och for runt i stan och åkte bil hela natten vi va även med dennis och massa andra .. ;) de va iaf e´n grymt härlig kväll och den tacka man sandra för! :) på sönda så va ja me sandra typ hela dagen och på kvällen kom isabelle pontus och nils och åt sen for ja till själevad och va me sandra och dennis :)
idag så va ja ledig från skolan me för ja skulle på sjukhuset coc ta massa prover för jag skulle kolla magen. Doktorn tror fortfarande att de är nått som man inte kan bota... ha dragits med detta i 5 år nu '-.- men sen kom iaf min älskling till stan och vi for hem till mej och sov/mös tills han började skolan kl  kvart över 1 och då skjutsade ja dit han sen for ja och mamma till stan och köpte gympaskor sen kom anton igen och då va ja me han tills kl va halv 6 för då skulle han ta tåget hem :) nu längtar ja tills på söndag då ja få träffa snyggingen igen! för då ha vi vare tsm ett halvår ;D
men nu ska ja snart se IDOL!! så hare så gött.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0